Pusur

[styled_image size=»blog» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/pusur01.png» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Image Description»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/pusur011.jpg[/styled_image]Pusur har vi hatt siden 2003. Hun fikk vi da nabogården i Sandefjord hadde fått en villkatt inn i huset. De visste ikke hva de skulle gjøre med den, så vi tok over. Pusur ble navnet, i og med at vi fikk beskjed om at det var en gutt. Så en stund etter pluppet det plutselig små kattunger ut av denne katten. Da forstod vi at det var en jente. Allikevel klarte vi aldri å slutte og kalle henne Pusur, for det var det vi var vant til.

Da hun hadde fått fire kull var det nok og vi steriliserte henne hos veterinæren.

Hun har alltid vært veldig glad i å være ute, i og med at hun er en utekatt, men er også utrolig glad i å ligge og kose seg på senga. Hun virkelig elsker at noen koser henne, så ofte kan hun begynne å slikke deg i ansiktet tilbake.

En pratsom katt kan man si at hun er. Sier man «pusur» svarer hun ofte tilbake. Spesielt når det er noe hun vil ha som for eksempel mat. Hun mjauer og mjauer helt til hun får det som hun vil. Veldig praktisk når hun sier i fra at hun er sulten.

Legg igjen en kommentar