Frida

[styled_image size=»blog» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/frida011.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Lykkepillen Frida»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/frida02.jpg[/styled_image]Frida er ett fantastisk eksemplar av en Cocker Spaniel. Vi fikk henne 2008, som en nydelig sjokoladebrun valp. Hun elsker alt og alle og er rett og slett en herlig hund. Ofte kan man se henne komme løpende til deg med halen logrende så fort og hardt at hun nesten pisker seg selv. Fantastisk er det også når hun sitter lenge og stirrer deg mildt inn i øynene. Det er da man begynner å lure på hva hun tenker på.

Noe av det hun elsker mest, er når folk tar seg tid til å kaste en snøball, eller hva som helst til henne. Ofte står hun utenfor døren og venter på at noen skal ta med henne ut. Hun vil selvsagt ikke være ute aleine, men om noen blir med tviler hun ikke ett sekund.

[styled_image size=»tall» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/IMG_2834.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Frida elsker vann»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/IMG_2834.jpg[/styled_image]Søvn, det får Frida aldri nok av. Hun legger seg ned til å sove uansett hvor hun er. Med ett unntak av bilen. Der slår hun seg som oftest ikke til ro, men sitter eller ligger og virker litt ukomfortabel. Men derimot hjemme på en myk pute kan hun ligge i timesvis!

Frida er nok en perfekt familiehund. Hun er aktiv når hun får lov til det og sover når hun det er tid. Man kan gjøre hva man vil med henne og hun bare logrer med halen sin. Noen ganger kan du høre at det dunker og dunker til du finner ut at det bare er Frida som logrer. Hun er snill mot barn og ikke i det minste aggresiv.

Legg igjen en kommentar