Foxy

[styled_image size=»tall» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/4.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Foxy foran Solsetra»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/4.jpg[/styled_image]Foxy er vår Japanske Spisshund. Som en kjærlighetsfull valp, kom hun til oss 2007.

Kos får hun aldri nok av, hun rett og slett elsker å bli kost med og om du slutter dytter hun hånden din, sleiker deg i ansiktet og hva som helst bare for å få deg til å fortsette. Hun kan ligge i timesvis og bli dullet med, men om du slutter setter hun seg gjerne et annet sted.

Foxy er av den type hund som knytter seg veldig til den personen som har ansvaret for henne. Hun er veldig koselig med alle og forteller gjerne at hun vil ha kos. Kommer hoppende rett opp i armene på henne og er veldig lærevillig. [styled_image size=»tall» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/foxy1.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Foxy som valp»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/foxy1.jpg[/styled_image]

Foxy er alt i alt en fantastisk hund med stor personlighet. Hun er viktig for alle oss på Solsetra og har vært det i lang tid.

Legg igjen en kommentar