Alice

[styled_image size=»tall» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/alice01.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Alice»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/alice01.jpg[/styled_image]Alice er en vakker hannoveraner. Hun kjøpte vi i 2010 fra Waaler farm altså Per og Helene.

Denise var å jobbet i Sverige, hos Per og Helene, da vi så denne nydelige hesten som selvsagt var for salg. Hun hadde da gått som en avlshest og var ikke brukt mer enn bare 7 ganger. Det virket som hun hadde gått mange flere ganger i og med at hun var utrolig rolig og sammarbeidsvillig. Lett på tøylen kunne hun også gå.

Så vi kjøpte henne med hjem til Norge, men på grunn av flyttingen ble hun stående en god stund rolig. Nå skal vi få henne i gang så Denise og Astri kan starte og konkurrere dressur sammen. Alice har godt steg og kan nå langt!

Hun er ikke den typiske hesten som hoppper og skvetter for alt. På tur er hun rett og slett en engel. Er det noe hesten foran er redd for, tusler hun bare lett forbi. Blir hun selv redd for noe, gjør hun ikke annet enn å stirre febrilsk på det. Hun har rolige bevegelser.

Alice passer inn her på gården og elsker mer enn alt å bli koset med. Spesielt om man kiler henne forsiktig i ansiktet.

Legg igjen en kommentar