Bli beboer på Solsetra

Bli beboer på Solsetra

Delta med din arbeidskraft og bo på Solsetra i en periode

Et community trenger daglig vedlikehold og kreativ skaperevne via initiativ og glede

Ønsker du å bli en frivillig hjelper på Solsetra over en lengre periode på noen måneder så kan vi tilby kost og losji mot din arbeidsinnsats og kreative ferdigheter.

Du følger vanlige arbeidsdager og bidrar med ditt initiativ til å drifte og videreutvikle Solsetra med dine kunnskaper, kompetanse og kreativitet. Solsetra er ment å være et fristed for barn og ungdom i harmoni med naturen. Her baserer vi oss på å gi dyr og beboere et best mulig liv. Er dette interessant for deg så kan du kontakte oss med informasjon om hva du kan tilby Solsetra.

Vi tar inn frivillige hjelpere via nettstedet HelpX.net. Send inn din søknad så vil du få svar i løpet av kort tid. Vi gjør oppmerksom på at vi har stor pågang og har som regel nok hjelpere inne hos oss.

Beboere vil i utgangspunktet bli innlosjert i en sovesal. Ved personlig ønske eller når kapasiteten tilsier det så har vi egne rom som kan bli tatt i bruk for overnatting.

Gamle bygninger kan bli som nye - med din innsats

Typiske oppgaver som trengs å gjøres daglig er vasking, kosting, rydding, matlaging, oppvask, bære ved, oppussing, hagearbeid, dyrking og planting, kreativ innsats gjerne via kunst, bidra til å avholde kurs basert på dine kunnskaper, gi healing, assistere i aktivitetene på Solsetra og mye mer alt avhengig av hva du kan og er dyktig på.

Det er viktig at du tar initiativ, har en positiv utstråling og er selvgående. Om du har masse energi og er oppfinnsom, løsningsorientert, ser forbedringsmuligheter, er kreativ, sprudler over av kjærlighet og lever fra hjertet så er du en person som vil passe godt inn på Solsetra.

Det vil kunne bli lange dager og tungt arbeid innimellom, men samtidig vil du med egeninnsats kunne oppnå personlig vekst og oppleve masse moro og glede på Solsetra slik at man sitter igjen med en opplevelse som beriker kropp og sjel.