Besøkshjem

[styled_image size=»medium» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/bassenget01.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»I bassenget»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/01/bassenget01.jpg[/styled_image]

I en hverdag ofte preget av stress og mas, kan det være en stor terapi å komme seg ut av de hverdagslige rutinene og få kjenne på naturens ro. Vi ser at mange barn havner midt i foreldrenes stressfulle hverdag og blir ofte preget av dette. Da kan det være en flott mulighet til å komme seg litt bort i blant og få nye impulser.

Nettopp dette kan vi tilby barn og unge i alle aldersgrupper. Det å komme seg bort fra byens stress og mas, til setras og skogens herlige ro samt dyrenes eventyrlige verden.

Det som er viktig for oss er at alle ”våre” barn blir integrert i familien den tiden de er hos oss. Slik at vi blir en storfamilie. Vi er en familie med mye kjærlighet, tålmodighet og glede. Vi er veldig glad i både mennesker og dyr. Ettersom vi fikk oppfylt drømmen vår med å få et sted med plass til mange, har vi fått mulighet til å realisere våre drømmer om å hjelpe andre som kanskje ikke har det så greit. Dette er noe som hele familien tar del i.

Vi tar i mot barn og ungdom når som helst og over korte og lengre perioder. I tillegg har vi faste helger hvor vi tar inn barn og ungdom med alder fra 7 år og oppover. Disse barna inngår i vår familie på en naturlig måte.

Hvordan ser helgeleirene ut?

[styled_image size=»medium» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2012/01/glede01.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Snørekjøring bringer frem smilet»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2012/01/glede01.jpg[/styled_image]

Barna kommer fredag ettermiddag kl 16:00 og blir til søndag ettermiddag kl 16:00. De vil være som en del av vår familie og derfor også være med å planlegge aktivitetene den helgen. Vi har mange alternativer for alle aldersgrupper.

Vi har en tradisjon på lørdagskvelden hvor vi spiller spill eller andre koselige felles aktiviteter hvor alle er inkludert.

Alle aktivitetene er tilrettelagt for de barna som oppholder seg hos oss. Slik vi ser det, er det viktigste å få føle fellesskapet og får være en del av en harmonisk familie.

Hvem kan komme?

Alle er velkomne, små som store. Kanskje det er en familie som rett og slett trenger et avbrekk fra hverdagen eller å komme ut av en vanskelig hjemmesituasjon. Spesielt ønsker vi å hjelpe barn som har fått litt ekstra bagasje å bære på, for eksempel dårlig fungerende familier eller andre traumer.

Vi kan også ta imot hele familier som trenger et godt tilrettelagt system for å kunne klare omsorgen for barna. Det kan for eksempel være en aleneforsørger som er syk og for en periode ikke klarer omsorgen alene.

Kontakt oss

For mer informasjon, ring 40008022 eller sende en e-post til Post@Solsetra.no. Eventuelt kan du benytte vårt kontaktskjema.

Legg igjen en kommentar