Vinterleir

Vinterleir

Perfekt kos i vinterferien

Vinterstid på Solsetra

Vinteren har mye moro å by på. Her på Solsetra kan du boltre deg i masse snø, gå på ski, renne på akebrett og lage snømenn om du vil.

Vinterleiren er tilpasset all moro vi kan ha i snøen inkludert skøyter på isen og rattkjelke i bakken. Det kommer til å bli et fullspekket program med mye moro.

Astri og Foxy i farta

Hva skal du gjøre i vinterferien?

Vet du ikke hva du skal gjøre i ferien? Vi inviterer barn og unge til å feriere her hos oss på Solsetra. Her har vi mange forskjellige aktiviteter å velge mellom.

Du møter mange andre barn og unge som du blir godt kjent med, og sammen lager vi en morsom og spennende ferie som  kan gjøre Solsetraturen til et av årets koseligste høydepunkter.

Aktiviteter du kan velge mellom på vinterstid er blant annet aking, bading i innendørs basseng, bordtennis, flipperturnering, grilling ved bålplassen, sang og musikk, rollespill, natursti, lek og moro og mye, mye mer.

Når har vi vinterleir?

Se årets Solsetra Campkalender på forsiden av Solsetra.

Vi tar imot inntil 10 barn. Innkvartering skjer kl 16:00 på søndagen. Leiren er ferdig kl 16:00 søndagen etter.

Vis pakkliste

Hvem kan komme til Solsetra?

Her er barn og ungdom velkomne til å feriere sammen med folk og fe på Solsetra. Aldersgruppen er fra 7 til 18 år og aktivitetene blir lagt opp etter den enkeltes interesser så langt dette er mulig.

Hvor er Solsetra?

Solsetra ligger 2 timer nord for Oslo, dypt i Elverums skoger på 440 meters høyde.

Se veibeskrivelse

Solnedgang på vinterstid

Hvilke aktiviteter har vi på Solsetra om vinteren?

Snølek

Her er det bare fantasien som stopper. Vi leker i snøen med ski, spader, skøyter, oss selv og dyrene. Ingenting er umulig. Det viktigste ordet er glede.

Dyrekos

Det er fire hunder på Solsetra som er sammen med leirens deltakere. Du kan lære om hundestell, dressur eller rett og slett bare kose med dem.

Svømming

Solsetra har et oppvarmet innendørs svømmebasseng på 11×7 meter. Her har du god plass til å både svømme eller leke hvis man ønsker det. Bassenget er tilgjengelig hele året. Her bruker vi vi endel tid for dem som ønsker det.

Kjøkken

Kjøkkenet er selve hjerte på Solsetra. Her lages all maten, men vi har også bakedager og mye mer for både små og store.

Peiskos i biblioteket

Etter en morsom dag ute i snøen, er det ofte deilig å sette seg foran peisen med en kopp varm sjokolade og nybakte rundstykker. Vi har også veldig mange brettspill, tegneserier og bøker for de som ønsker det.

Kreativt rom

Solsetra avholder kreativt rom hvor man kan få inspirasjon til å utfolde sine kreative evner via tegning, maling, musikk og mye mer.

Spillrom

Spillrommet inneholder mange flipperspill og mulighet til å spille bordtennis hvor vi noen ganger avholder spennende turneringer.

Kino

Når vi har vært ute med masse aktiviteter en lang stund så hender det seg vi setter oss alle ned og koser oss med en god film i filmstua med stor skjerm og surround lyd.

Pris og påmelding

Ta kontakt på e-postadressen nedenfor for priser. Påmelding gjøres på telefon eller via e-post hvor du også får svar på dine spørsmål.

Telefon: 4000 8022
E-post: Post@Solsetra.no

Benytt eventuelt vårt kontaktskjema.

Vinter på Solsetra

Vinterstid på Solsetra

Vinterstid på Solsetra