Sommercamp

Sommercamp

En gledesfylt sommer på Solsetra

Hest og vogn er moro i sola

Sommeren er lang og herlig på Solsetra. Vi har mange forskjellige aktiviteter for barn og unge som ønsker en uke i idyllisk natur sammen med hester, hunder, kaniner og en katt.

Hva skal du gjøre i sommerferien?

Vet du ikke hva du skal gjøre i ferien? Vi inviterer barn og unge til å feriere her hos oss på Solsetra. Her har vi mange forskjellige aktiviteter å velge mellom.

Du møter mange andre barn og unge som du blir godt kjent med, og sammen lager vi en morsom og spennende ferie som  kan gjøre Solsetraturen til et av årets koseligste høydepunkter.

Aktiviteter du kan velge mellom på sommerstid er blant annet padling, bading i innsjøen eller i innendørs basseng, bordtennis, flipperturnering, grilling ved bålplassen, sang og musikk, rollespill, volleyball, badminton, natursti, telting, lek og moro og mye, mye mer.

Når har vi sommercamp?

Se årets Solsetra Campkalender på forsiden av Solsetra.

Barna kan også være her i mer enn 7 dager. Noen blir i 10 dager, andre over 2 uker. Det er helt opp til dere.

Vi tar imot bare inntil 12 barn så det kan lønne seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass på ønsket uke. Innkvartering skjer kl 16:00 på søndagen og hentes kl 16:00 søndagen etter.

Vis pakkliste

Hvem kan komme til Solsetra?

Her er alle barn og ungdom velkomne til å feriere sammen med folk og fe på Solsetra. Vi tar i mot barn i alle aldre og tilrettelegger uken for hvert barn og dets behov. Aktivitetene blir lagt opp etter den enkeltes interesser så langt dette er mulig.

Denise spiller sine låter på verandaen

Hvor er Solsetra?

Solsetra ligger 2 timer nord for Oslo, dypt i Elverums skoger på 440 meters høyde.

Se veibeskrivelse

Pris og påmelding

Ta kontakt på e-postadressen nedenfor for priser. Påmelding gjøres på telefon eller via e-post hvor du også får svar på dine spørsmål.

Telefon: 4000 8022
E-post: Post@Solsetra.no

Benytt eventuelt vårt kontaktskjema.

Kajakkpadling på Solsetra

Bading hører alltid med på en sommerleir

Volleyball med samarbeid er kjempemoro