Ferieleir

Ferieleir

Tilbring ferien eller en helg på Solsetra

Solsetra i sommervarmenVet dere ikke hva dere skal gjøre i ferien? Vi inviterer barn og unge til å feriere her hos oss på Solsetra. Her har vi mange ting å finne på hele året.

Her møter man mange andre barn og unge. Sammen lager vi en morsom og spennende ferie. Selvsagt sammen med alle beboerne, tobeinte som firbeinte, her på Solsetra.

Vi ønsker også barn med spesielle behov velkomne til en tilrettelagt uke. Ta kontakt for mer informasjon.

Vi kan også tidvis tilby avlastning utenfor de faste helgeleirene og over en eller flere uker ved behov. Det gjelder også på kort varsel.

Helgeleir

Vi inviterer dere til å være hos oss fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Rollespill, utelek og bading er eksempler på noen aktiviteter som vi tilbyr. Du kan ofte bestemme innholdet selv.

Sommerleir

Vi inviterer til en sommerferie sprekkfull med opplevelser. Vi har mange aktiviteter å velge mellom. Turer, kajakkpadling, svømming inne og ute, beach volleyball og mye mer.

Høstleir

I høstferien har vi leir for de som ønsker det. Da har vi spennende aktiviteter hele dagen og kommer inn til spill og moro for de som ønsker det.

Vinterleir

Ski, snøhuler, snørekjøring og aking er bare forordet på alt det vi finner på her. Og når vi har vært ute kommer vi inn til vinterkos foran peisen med varm kakao og krem.