Preparing for the 2012 Portal

Post

Med Celia Fenn, Erkeengel Michael og the Masters of Light

Celia Fenn kommer til Solsetra

Den verdenskjente spirituelle kanalen Celia Fenn kommer til Solsetra for å avholde et kraftfullt helgeseminar over to dager den 14. til 15. juli 2012. Seminaret «Preparing for the 2012 Portal with Archangel Michael and the Masters of Light» vil gi oss innsiktsfulle kunnskaper i vår oppstigningsprosess (ascension).

Om seminaret

I samarbeid med Erkeengel Michael og andre oppstegne mestere vil vi sammen med Celia Fenn forankre ned kunnskap og visdom fra 5. dimensjon på lørdagen. Dagen etter vil Celia kjøre en introduksjon til 6. og 7. dimensjon med åpninger til 8. og 9. dimensjon. På et energetisk plan innebærer det en interdimensjonell konferanse.

Lysarbeidet som gjøres er en forberedelse for de kommende energiene og hendelsene som vil inntreffe i 2012. I samskapelse med to planetariske lysarbeidere fra England, Bea Martin & David Johnson, er Solsetra blitt etablert med den hensikt å skape et 5. dimensjonelt forankringspunkt for å assistere menneskeheten og planeten i oppstigningsprosessen.

Det finnes mange tilsvarende steder på jorden og fellesnevneren er at sløret mellom dimensjonene på slike steder er spesielt tynt. Du kan selv skape din egen ascension portal for menneskeheten og planeten med riktig intensjon og handlinger. Portalen på Solsetra vil aksellerere og støtte oppstigningsprosessen for alle som kommer hit.

Temaet for Celia Fenns helgeseminar i juli er en forberedelse til 2012-portalen. Over de to dagene vil vi arbeide sammen med Erkeengel Michael og the Masters of Light for å forberede oss selv til det store skiftet (Quantum Light Shift) som vil inntreffe i 2012 og da spesielt i desember 2012.

På lørdag

På lørdagen vil Celia Fenn arbeide med «the Golden Keys of Transformation» for å åpne opp for kunnskapene vi trenger for å leve i den nye 5. dimensjonsvirkeligheten som lysets mestere. Erkeengel Michael vil guide oss gjennom en serie med aktiveringer som vil «oppgradere» lyskroppen vår til frekvensene som lyset bærer i 5. dimensjon.

På søndag

På søndag vil vi arbeide med lyset i 6. og 7. dimensjon, samt trolig 8. og 9. dimensjon. Erkeengel Michael vil assistere oss gjennom aktiveringer for å koble oss til regnbuebroen og gjennom «the Golden Pathway» til «the Golden Rose Portal». Vi vil lære hvordan vi kan innlemme disse energiene og jorde de inn i våre fysiske liv på den nye jorden.

På seminaret vil du motta en arbeidsbok for kurset og gratis musikk for meditasjoner/aktiveringer som du kan ta med deg hjem.

Personlig kanalisering

Celia Fenn vil tilby private sesjoner mandag 16. og tirsdag 17. juli 2012 til de som måtte ønske en nærmere kontakt med henne og veiledning fra de oppstegne mesterne. Pris er kr 800,- for 40 minutter.

Hver kanalisering er en opplevelse av ubetinget kjærlighet og oppløftende energier fra Erkeengel Michael og den nye jorden. Du vil også kunne få tilgang til de healende og balanserende energiene fra «Platinum Light of the Shekinah», «the Golden Flame of the Christ Consciousness» og «the Dolphin Energy Transmissions» gjennom kanaliseringen hvis det trengs.

Du vil kunne få svar på dine spørsmål gjennom kanalen. Tenk gjerne gjennom på forhånd hvilken informasjon du ønsker fra din konsultasjon med Celia.

Om instruktøren

Celia Fenn

Celia Fenn

Celia Fenn er en verdenskjent spirituell kanal som holder til i Cape Town i Sør-Afrika. Hun er en kanal for Erkeengel Michael og Maria Magdalena, spirituell lærer, skribent, foredragsholder og grunnleggeren av Starchild Global.

Hun reiser verden rundt for å arbeide med grupper av mennesker med energiene fra Erkeengel Michael, Maria Magdalena, Shekinah samt hvaler og delfiner for å bringe informasjon om transformasjonen og planetens oppstigning, betydningen av den hellige gral og det hellige hjerte, og arbeidet med indigo og krystallbarn.

Hennes seneste prosjekt er «the Global Field of Peace» som er rettet mot å hjelpe mennesker i å skape overflod gjennom kreativitet og glede.

Hun er forfatter av boka «A Guide to Complementary Therapies in South Africa» og e-boka «The Indigo Crystal Adventure». Hennes nyeste bok «The Grail Codes and the Sacred Heart» vil bli publisert om kort tid.

Celia har vært en pioneer i arbeidet med oppstigningssymptomer for overgangen fra Indigo til Krystallbevissthet. Hennes arbeide har vært omtalt i magasiner som «Sedona Journal of Emergence» i USA, «Paradigm Shift» i England, magasinet «In Touch» i New Zealand og «Die Adler» i Tyskland.

Hun skrev en fast månedlig kanal for «Children of the New Earth Online» for et år og hennes arbeide finnes også på Planetlightworker.com. I senere tid har hun begynt å arbeide med video for å nå ut til flere mennesker via sitt eget nettsted StarchildGlobal.com.

Hun er også lidenskapelig interessert i hvalene og da spesielt de som befinner seg utenfor kysten i sitt hjemland. I dette arbeidet kaller hun sammen «the Angelic Soul Clan of the Ocean Keepers» og «the Earth Keepers». Hun mener at delfinene og hvalene har en spesiell rolle i å skape den nye jorden, og avholder workshops innenfor dette temaet.

Hun er direktøren for «the Starchild Children’s Foundation» som står bak «the Children of Africa Project». Dette er et program for å støtte opp under barna i det lokale samfunnet i fattige strøk i nærheten av Cape Town i Sør-Afrika. Prosjektet er basert på donasjoner.

Utsikt fra Solsetra

Tidspunkt

Seminaret «Preparing for the 2012 Portal» holdes på Solsetra i Elverum lørdag den 14. til 15. juli 2012 kl 10:00 – 17:00.

Seminaret koster kr 2600,- og inkluderer kurshefte samt meditasjons-CD og lunsj begge dager.

Overnatting

Overnatting på Solsetra fra lørdag til søndag inkludert alle måltider (lunsj, middag, frokost, lunsj) koster kr 900,- pr. person. Du må dele rom med andre da vi har begrenset kapasitet på overnatting. Det vil være mulig å overnatte i telt hvis man ønsker det.

Ønsker du flere overnattinger i forbindelse med seminaret så koster det kr 900,- pr. natt. Alle måltider er da inkludert. Vi vil raskt gå tom for sengepasser så ønsker du overnatting så må du være raskt ute. Husk badetøy hvis du ønsker å benytte deg av Solsetras basseng eller boblebad.

Andre overnattingssteder vil være Thon Hotel Elverum eller hoteller i Hamarområdet.

Sted

Solsetra ligger i Sørskogbygda 25 minutter nordøst for Elverum.  Se veibeskrivelse. Vi anbefaler varmt at du kommer til Solsetra med bil (eller taxi fra Elverum togstasjon eller busstoppen på Hernes ved Statoil) da vi ikke vil kunne hente mange deltakere fra nærmeste tog- og busstopp.

Påmelding

Påmelding skjer via vårt kontaktskjema eller på e-post.

Innbetaling kan gjøres til konto 9713 17 21904. Merk innbetalingen med «Ditt navn».

Ved spørsmål angående kurset, stedet eller overnatting, kontakt oss på mobil 4000 80 22, e-post Post@Solsetra.no eller benytt vårt kontaktskjema.

Flere kurs

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.