Hjertedonasjon til Solsetra

[styled_image size=»blog» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/07/solsetra14.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Solsetra»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/07/solsetra14.jpg[/styled_image]

Etter en hellig reise til Guatemala i 2009 som endret våre liv, fikk vi visjonen om å samskape et fellesskap som lever fra hjertet: sjelen i aksjon.

Et samfunn som gir barn som trenger ekstra omsorg et fristed; et spirituelt utdanningssenter som inspirerer folk til å stige inn i sin sanne kraft som mester; et lysende fyrtårn for alle sjeler som trenger å hvile seg, lade opp og fornye seg i denne transformative tiden vi lever i.

Ett år etter denne visjonen ble Solsetra manifestert!

Det er virkelig ekstraordinært hva som er oppnådd på så kort tid. Vi har nå en rekke barn som bor på Solsetra eller besøker stedet regelmessig, og det er en sann glede å se dem blomstre i et kjærlig, omsorgsfullt miljø. Vi holder spirituelle workshops og planlegger et spennende program for 2012. Vi har vært så vellykket at vi nå trenger flere overnattingssteder!

Et selvstendig community

En annen viktig del av vår visjon er å leve i balanse med jorden og på en så bærekraftig måte som mulig. Til syvende og sist ønsker vi å leve helt selvstendig koblet vekk fra dagens infrastruktur. Vi har derfor begynte å ta aktive skritt i denne retningen.

Vi er svært velsignet med å leve på Solsetra som virkelig oppleves som et paradis på jord. Derimot ønsker vi ikke å ha Solsetra bare for oss selv! Vi ønsker å kunne dele Solsetra med så mange mennesker som mulig.

Hvis du føler deg inspirert av vår visjon og ønsker å bistå i å manifestere vår hjertedrøm så kan du vurdere å sende oss en donasjon fra ditt hjerte. Donasjonene vil bli brukt til våre viktigste prosjekter:

  • Alternativ skole for barn og unge
  • Solcellepaneler, vindgeneratorer og batteribanker
  • Tømmerhytter for familiehjem
  • Fri energi for alle

Hvordan donere til Solsetra

[callout]Din donasjon kan overføres til Solsetras konto 9713 17 21904[/callout]

Tusen hjertelig takk for din støtte! Vi er takknemlige for alle donasjoner som mottas.

I kjærlighet, takknemlighet og glede.
Astri Elvestad og Frank Aune
Medskapere av Solsetra

[styled_image size=»blog» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2012/01/panorama2.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Solsetra er både for tobente og firbente sjeler»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2012/01/panorama2.jpg[/styled_image]

Legg igjen en kommentar