11:11:11 Ascension Workshop

Post

En feiring av stjerneportalen 11:11:11

11:11:11 Ascension Workshop

Datoen 11. november 2011 (11:11:11) er av mange sett på som en av de mest betydningsfulle datoene dette året. På denne dagen vil en storartet stjerneportal (bevissthetsportal) åpne seg opp og gi deg en enestående mulighet til å forbinde deg med din egen guddommelighet, planeten og vesener som støtter menneskehetens og Gaias oppstigning.

Dette er en tid hvor du kan frigjøre deg fra de tingene som ikke tjener vår guddommelige plan, og stige frem som det storartede vesenet vi faktisk er.

Om kurset

Himmelens hjerte

Gjennom dette tredagerskurset på Solsetra vil vi utforske oppstigningsprosessen nærmere og hvordan du kan stige inn i ditt sanne liv med fullt herredømme. I tillegg til å dele kunnskaper rundt oppstigning, vil vi benytte lyd, krystaller og guidede meditasjoner for å støtte din reise til transformasjon.

Det florerer med informasjon rundt Mayaenes kalender og året 2012, men hva er det som ligger til grunn for disse profetiene, hvorfor er den spådommen ulik alle andre, hva vil skje og hvor vil det ende opp? Kursinstruktørene vil sette sammen alle ledetråder til en helhet slik at du kan se det store bilde, krydret med håndfast informasjon om hva det store dimensjonsskiftet innebærer for menneskeheten.

Du vil få en gjennomgang av hvordan du kan forberede deg spirituelt, mentalt, følelsesmessig og fysisk for å omfavne endringene med glede. En av hensiktene med kurset er å gjøre deg til en oppstigningsmester og en foregangsfigur som vil kunne utstråle trygghet og lede an den nye tidsalderen for resten av menneskeheten.

En ting er helt klart. 2012 er ikke jordens undergang – det er jordens overgang. Kurset er for at man skal kunne møte fremtiden helt uten frykt, og med glede og kjærlighet for deg selv og alle som du møter på din vei.

Innhold

  • Feiring av 11:11:11-stjerneportalen
  • Gjennomgang av oppstigningsprosessen (ascension)
  • 2012-profetiene og hva som ligger forut
  • Mayaene og andre urstammers visdom
  • Kosmiske hendeler ifølge vitenskapen
  • Hvordan forberede deg best mulig på alle fire plan
  • Lær deg praktiske tips for personlig utvikling
  • Oppnå bedre kontakt med ditt høyere selv
  • Guidede meditasjoner
  • Sosialt samvær med likesinnede

Mer informasjon

For mer informasjon kan følgende artikler anbefales å ta en nærmere titt på:

Om instruktørene

Kurset vil bli kjørt av tre instruktører hvor deler av undervisningen er på engelsk. Bea Martin og David Johnson er planetariske healere fra England. De har spesialisert seg innenfor lydhealing og bruk av krystaller. Bards of Avalon er deres artistnavn hvor de har utgitt The Archangel Transmission CD. De holder også Sacred Sound transmission workshops. Denne gangen er de i Norge for å dele sin visdom og kunnskaper på dette kurset. Mer informasjon finner du på Bards of Avalon.

Frank Aune er ansvarlig redaktør og gründer av det åndsvitenskapelige nettmagasinet Nyhetsspeilet.no. Frank står bak konseptet Solsetra.no og har utdannelse innen klarsyn og er sertifiserte Angelic Reiki Masters.

Tidspunkt

Kurset avholdes fredag 11. november 2011 til søndag 13. november 2011 kl 10:00 – 17:00 fredag og lørdag, samt 10:00 – 15:00 søndag. Det koster kr 3500,- og inkluderer kursavgiften, overnatting og samtlige måltider.

Om du ønsker å komme på torsdag kveld så er det ingen tillegg i prisen.

Påmelding

Påmelding skjer via vårt kontaktskjema.

Innbetaling av kursavgift gjøres til konto 9713 17 21904.

Ved spørsmål angående kurset, stedet eller overnatting, kontakt oss på mobil 4000 80 22, e-post Post@Solsetra.no eller benytt vårt kontaktskjema.

Flere kurs

11:11:11 Ascension Workshop

Bildet ovenfor viser Mayasjaman Viktor fra Guatemala hvor hans lyskropp gjør seg synlig under en bålseremoni den 2. oktober 2011.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.