Ascension workshop

[styled_image size=»blog» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/gyldentidsalderisikte.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Ascension Workshop»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/gyldentidsalderisikteblog.jpg[/styled_image]

Solsetra avholder igjen vårt todagers kurs (Ascension workshop) i emnet «2012: Det store dimensjonsskiftet» når nok personer melder sin interesse. Dette er for deg som ønsker å være klar spirituelt, følelsesmessig, mentalt og fysisk for den nye tiden vi er på vei inn i.

Om kurset

[styled_image size=»tall» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/07/himmelhjerte.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Himmelens hjerte»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/07/himmelhjerte.jpg[/styled_image]

Det florerer med informasjon rundt Mayaenes kalender og året 2012, men hva er det som ligger til grunn for disse profetiene, hvorfor er den spådommen ulik alle andre, hva vil skje og hvor vil det ende opp? Kursinstruktør vil sette sammen alle ledetråder til en helhet slik at du kan se det store bilde, krydret med håndfast informasjon om hva det store dimensjonsskiftet innebærer for menneskeheten.

Du vil få en gjennomgang av hvordan du kan forberede deg spirituelt, mentalt, følelsesmessig og fysisk for å omfavne endringene med glede. En av hensiktene med kurset er å gjøre deg til en oppstigningsmester og en foregangsfigur som vil kunne utstråle trygghet og lede an den nye tidsalderen for resten av menneskeheten.

En ting er helt klart. 2012 er ikke jordens undergang – det er jordens overgang. Kurset er for at man skal kunne møte fremtiden helt uten frykt, og med glede og kjærlighet for deg selv og alle som du møter på din vei.

Innhold

  • Få en forståelse av 2012-profetiene og hva som ligger forut
  • Hvilken visdom har Mayaene og andre urstammer å gi oss
  • Se hva som skjer på et kosmisk plan
  • Hvordan forberede deg best mulig på alle fire plan
  • Gjennomgang av oppstigningsprosessen (ascension)
  • Lær deg praktiske tips for personlig utvikling
  • Oppnå bedre kontakt med ditt høyere selv
  • Guidede meditasjoner
  • Sosialt samvær med likesinnede gjennom hele helga

Mer informasjon

For mer informasjon kan følgende artikler anbefales å ta en nærmere titt på:

Om instruktøren

Frank Aune står bak konseptet Solsetra.no og har utdannelse innen klarsyn og er sertifiserte Angelic Reiki Masters. Frank er ansvarlig redaktør og gründer av det åndsvitenskapelige nettmagasinet Nyhetsspeilet.no.

Tidspunkt

Ny dato blir satt når nok personer melder sin interesse. Kurset ble holdt sist på Solsetra fra lørdag 13. til søndag 14. august 2011 kl 10:00 – 16:00 begge dager. Det koster kr 2500,- og inkluderer kursavgiften, overnatting og alle måltider.

Påmelding

[callout]Påmelding skjer via vårt kontaktskjema.[/callout]

Innbetaling av kursavgift gjøres til konto 9713 17 21904.

Ved spørsmål angående kurset, stedet eller overnatting, kontakt oss på mobil 4000 80 22, e-post Post@Solsetra.no eller benytt vårt kontaktskjema.

[button_with_link url=»http://solsetra.no/kurs/» target=»» class=»» id=»» onclick=»»]Flere kurs[/button_with_link]

Legg igjen en kommentar