Instruktørkurs i latteryoga

[styled_image size=»blog» align=»left» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/smilblomst.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Smil»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/smilblomstblog.jpg[/styled_image]

Vet du at det finnes noe som heter latteryoga? Nå tilbyr vi kurs i dette på Solsetra av en dyktig instruktør opplært av opphavsmannen bak denne genialt enkle og effektive yogateknikken.

Latteryogaens grunnlegger

[styled_image size=»tall» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/madan.kataria.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Dr. Madan Kataria»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/madan.kataria.jpg[/styled_image] Grunnleggeren av Latteryogabevegelsen er Dr. Madan Kataria, en lege fra Mumbai i India, populært kjent som «latterguruen». Denne bevegelsen fikk sin oppstart i 1995 etter at Kataria gjorde undersøkelser rundt gevinsten av latter. Han ble overrasket over hvor mange studier som viser dyptgripende fysiologiske og psykologiske fordeler med latter. Han bestemte seg for å finne en måte å levere disse fordelene til sine pasienter og andre mennesker. Resultatet ble Latteryoga, et unikt treningsprogram som kombinerer latterøvelser med pusteteknikken fra yoga som gjør det mulig for alle å le uten å bruke vitser, humor eller komikk.

Det hele startet med fem personer i en offentlig park i Mumbai i 1995 og har siden vokst til en verdensomspennende bevegelse på mer enn 6000 latterklubber i over 60 land. Konseptet har fått dekning i publikasjoner som Time Magazine, National Geographic og Wall Street Journal og blitt omtalt blant annet på CNN, BBC og Oprah Winfrey Show.

Dr. Kataria er ofte på TV og radio over hele verden og er forbundet med en rekke forskningsprosjekter for å måle fordelene med latter. Nyere studier i USA og India ved bruk av ubetinget latter har bekreftet disse fordelene. Denne vitenskapelige bekreftelsen av det som har blitt observert i tusenvis av lattergrupper markerer et vendepunkt i aksept av latteryoga i næringslivet, i skoler, sykehus, eldresentre og ikke minst hjemme.

Alle trenger vi å le mer. Å fylle på med glede sies å være den beste teknikken for å øke sin vibrasjonsfrekvens i disse oppstigningstider.

Instruktørkurs i latteryoga

[styled_image size=»tall» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/herdisdyvik.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Herdis Dyvik»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/herdisdyvik.jpg[/styled_image] Lørdag 26. til søndag 27. februar 2011 avholdes det et instruktørkurs i latteryoga. Kursholder er Herdis Dyvik som er polaritetsterapeut, Cand.mag., forfatter og ansvarlig for LatterYogaSkolen i Norge.

Kurset vil ta for seg følgende temaer:

  • Latteryogakonseptet til dr. Madan Kataria.
  • Latter og humor – den beste medisin?
  • Hva vitenskapen har kommet frem til når det gjelder latter.
  • Helsemessige virkninger av humor, latter og livsglede.
  • Hvordan hjelpe mennesker – både voksne, ungdommer og barn til å finne tilbake til livsgleden – livskilden.
  • Det blir bevisstgjøring på viktigheten av en god PUST.
  • Du lærer også noen andre gode energiøvelser for bedre energiflyt, og disse er fine å legge inn i latter og latteryogakurs.

Etter endt kurs får du utdelt kursbevis hvor du i etterhånd kan holde foredrag og kurs i latteryoga.

Påmelding

[styled_image size=»medium» align=»right» link=»http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/latterkurs.jpg» icon=»zoom» lightbox=»yes» alt=»Latteryogakurs er bokstavlig talt utrolig moro»]http://solsetra.no/wp-content/uploads/2011/02/latterkurs.jpg[/styled_image] Påmelding skjer ved innbetaling av kursavgiften:

Kr 2000,- til LatterYogaSkolens konto 1604 09 72823.

Ved spørsmål, kontakt instruktør Herdis Dyvik på mobil 92 20 92 89 eller e-post herdisost@yahoo.no. For spørsmål angående Solsetra og overnatting benytt vårt kontaktskjema.

» For flere kurs, gå til Solsetra.no/kurs.

Legg igjen en kommentar